Lammasmaailma

Toimitusehdot

Maksutavat
Hyväksymme suomalaisten pankkien verkkomaksut ja luottokorttimaksut (visa/mastercard) sekä yleisimmät mobiilimaksutavat.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia tai Matkahuoltoa. Tuotteet toimitetaan 1-5 arkipäivän sisällä tilauksesta. Kun tuote on lähtenyt varastostamme, saa asiakas ilmoituksen sähköpostiin.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältyvät hintaan, ellei erikseen mainita.

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan Postiin tai Matkahuoltoon tilausta seuraavana päivänä, kuitenkin viimeistään 1-5 arkipäivän sisällä. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tuote on loppunut, ilmoitamme siitä välittömästi. Lähetämme koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Mikäli jokin tuote on pidempiaikaisesti loppunut, tilaus voidaan toimittaa osissa.

Tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautusajan pituus on tuotteen noudosta 14 päivää. Meidät tavoittaa parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@lammasmaailma.fi. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Pääsääntöisesti emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Jos koulutustilaisuus perutaan kirjallisesti viimeistään 14 päivää ennen tapahtumaa, palautamme koko osallistumismaksun. Jos peruutus tapahtuu viimeistään 7 päivää ennen tapahtumaa, palautamme puolet osallistumismaksusta. Sen jälkeen tapahtuneista paruutuksista emme palauta osallistumismaksusta mitään.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Pakettien kunto on syytä tarkistaa aina pakettia noudetteassa. Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin tai Matkahuollon kuljetuksessa, tehkää heti vahinkoilmoitus tuotteen noutopisteessä. Ottakaaa myös yhteys meihin, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitatte meidät seuraavasti:

– Sähköpostilla osoitteesta info@lammasmaailma.fi
– Puhelimella numerosta 044-555 0257 (arkipäivinä klo 16-18).