Lammasmaailma

Kelpolammas-laatumerkki ja kelpotilan työterveyshuolto

196,40 Sis. alv.

Tuotetunnus (SKU): 201500010 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Maksulla saat 12 kuukaudeksi oikeuden käyttää Kelpolammas-laatumerkkiä ja kotisivuillesi linkin infograafiin. Samalla saat käyttöösi Lammasmaailman sähköiset terveydenhuollon työkalut TH-Digiassarin ja TH-lomakkeen. TH-lomakkeeseen sisältyy työterveyshuollon muistutuspalvelu. Sinulla on edelleen myös vapaa pääsy valmennuskoulutuksiin. Lisäksi kerran vuodessa omakustanteinen ”heimotapaaminen”, jonka teemana on jatkuva parantaminen.

Veroton hinta 158,39 euroa / 12 kk. Jos haluat mieluummin maksaa kahdessa tai neljässä erässä, ota yhteyttä: info@lammasmaailma.fi. Laskutuslisä 6 euroa / lasku. Hintoihin lisätään ALV 24%. Tuotetta myydään vain lammastiloille, jotka ovat aiemmin liittyneet Kelpolampaan työterveyshuoltoon ja täyttävät kaikki Kelpolammas-laatumerkin vaatimukset.

Hintaan eivät sisälly tilakohtaiset palaverit, UuhineuvolaTM -tilakäynti eikä Laidunnussuunnitelma-TH. Ne tuotamme NEUVO-palveluna (75 eur/h, 0,56 eur/km + ALV 24 %). Korkeintaan 20 tuntia vuodessa. NEUVO-palveluista maksat vain arvonlisäveron osuuden.

Digitaalisten työkalujen ensimmäinen käyttöönotto edellyttää ylläpitosopimuksen hyväksymistä tilauksen jälkeen (ks. sopimuksen sisältö).