Lammasmaailma

Laidunnus-suunnitelma vuodelle 2024

20,00 Sis. alv.

Tuotetunnus (SKU): 201500009 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Vähennä stressiä ja paranna karitsoiden kasvua. Laadi tilallesi konkreettinen lukujärjestys, laidunnussuunnitelma, laidunkaudelle 2024. Se integroidaan tilan viljelysuunnitelmaan. Hyödyt: Ei likaisia takapuolia, ei pettymyksiä punnituksissa, ei paniikkipäätöksiä laidunten vaihdossa, ei ylimääräisiä, suunnittelemattomia lääkityksiä. Hyödynnämme etätyövälineitä niin esitietojen kokoamisessa kuin itse suunnitelman laatimisessa. Suunnitelma laaditaan tiiviissä yhteistyössä lampurin kanssa. Palvelu sisältää henkilökohtaista konsultointia max 2 tuntia. Lisätunneista sovitaan yhdessä ja ne laskutetaan erikseen (75 euroa/h + ALV). Hinta tyypillisesti 250-350 euroa (+ALV), joka laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti. Laidunnussuunnitelmaan voit hyödyntää NEUVO-tukea, jolloin maksat vain arvonlisäveron.

Tilaa nyt, maksa myöhemmin. 20 euron maksulla varaat paikkasi tilausjonossa. Laidunnussuunnitelmat laaditaan kevättalvella 2024 hyvissä ajoin ennen laidunkauden alkamista.

Katso aiheesta video.

Lue lisää pitkäjänteisestä sisäloistorjunnasta tai tutustu asiakkaiden kokemuksiin Lammas & Vuohi -lehden numerossa 4/2021. Lisätietoja palvelusta: info@lammasmaailma.fi