Lammasmaailma

Valoa näkyvissä

Meitä on monta ja alkaa olla ahdasta. Jaamme tilan kuitenkin sopuisasti, koska olemme aika tasavahvoja. Olemme kuunnelleet ympäröivän maailman ääniä ihmeissämme, kiinnostuneina, emme peloissamme. Pelkoon ei ole tuntunut olleen syytä, koska äänet ovat olleet rauhallisia ja ympäristö on pysynyt vakaa. Tutuin ja turvallisin ääni on kuitenkin tullut aivan korvan juuresta; toistuva kurina ja lirinä sekä lyhyet, tyytyväiset röyhtäisyt.

Nyt alkaa kuitenkin tuntua, että jokin on muuttumassa. Tila alkaa olla kortilla ja seinämät tuntuvat rytmikkäästi tunkevan meitä kohti tunnelia ja tunnelin päässä pilkottavaa valoa. Oli ehkä aikakin. Minä ja sisarukseni olemme saaneet valmistautua muutokseen rauhassa ja alusta asti riittävillä eväillä. Olo on luottavainen. Aavistan kuitenkin, että ero nykyiseen tulee olemaan suuri. Siksi toivon, että tuolla ulkona odottaisi kuiva, lämmin ja puhdas ympäristö. Sekä useampi kunnon ateria heti kättelyssä – meille kaikille. Onkohan tämä kaikki varmistettu jo hyvissä ajoin etukäteen ?


Jätä kommentti kirjoitukseen