Lammasmaailma

Pysy polulla

Yhteiskunta tulee muuttumaan pandemiakriisin seurauksena paljon. Kukaan ei osaa sanoa, kuinka paljon. Jokainen voi kuitenkin valmistautua muutoksiin ja ohjata omaa toimintaansa haluamaansa suuntaan. Kun hyväksyy muutoksen välttämättömyyden, on helpompi jatkaa eteenpäin. Arvot lopulta määräävät polun ja sen suunnan.

Lammasmaailmassa arvostamme kotimaisen lammastalouden monipuolisuutta ja haluamme olla edistämässä sen menestymistä. Näin on ollut toimintamme alusta asti. Tänään uskomme, että lammastalous menestyy, kun se on kestävällä pohjalla; taloudellisesti kannattavaa, sosiaalisesti hyväksyttävää ja ekologista. Nämä arvot luovat meidän polkumme ja ohjaavat palvelutarjontaamme jatkossakin.

Lammasterveys 2020 –ohjelma on myös laadunvarmistusohjelma – koko lammasketjulle. Eläinten terveyden ja hyvinvoinnin varmistaminen lampoloissa tapahtuu valituissa laatupisteissä hyviä käytäntöjä noudattaen. Uuhenvuosi etenee suunnitellusti ja ennakoiden vaiheesta toiseen. Tuottavuus lampolassa paranee.

Myös lihan hankinnan tuottavuus paranee, kun ketjun toimintavarmuus lisääntyy ja karitsoiden laatu yhdenmukaistuu. Yhtenäinen laatu ja kestävän tuotannon brändi tuottavat uutta materiaalia markkinointiin – laajemmin kuin vain yksittäisen tilan osalta. Innostunut tuotekehittäjä ja jatkojalostaja voi antaa kuluttajatuotteille lopullisen silauksen; helppouden, herkullisuuden, vastuullisuuden.

Lue lisää kestävästä lammastaloudesta.

Lue lisää lampaiden terveydenhuolto-ohjelmasta.


Jätä kommentti kirjoitukseen